Vil du have mere velvære i hverdagen?

 

Traditionel wellness-massage

Afslappende og meget afstressende massage af skuldre, nakke, hovedbund og ansigt. Effektiv mod stress og uro i kroppen samt hovedpine. Alt foregår stille og roligt med dejlig afslappende musik. Du vil med sikkerhed gå hjem igen med mere ro, en bedre krop og et lettere hoved.

 

Aromaterapi/Oil-massage

Massagen er en kombination af flere teknikker, og i samspil med skøn musik og velduftende olie skabes det en afstressende atmosfære, som genopretter balancen i både krop og sind. Vælg mellem helkropsmassage, massage af arme og hænder, massage af ben eller massage af baller og hofte.

 

Ancient thai-massage

Her anvendes forskellige teknikker, blandt andet yogastræk, der holder kroppen smidig, muskelmassage, der øger blodtilførslen til musklerne, ledrotation, der bevæger kroppens led ud i stillinger, som ofte ikke bruges i dagligdagen, og akupressur, som har positiv indflydelse på kredsløb, organer og immunforsvar.

 

”Rytmisk” udførelse

Et element, man kan inkludere i ancient thai massage er ”rytmisk udførelse”, der giver mange følelsen af at være på en drømmerejse i deres egen krop. Når vi anvender den teknik, skal du være fuldt påklædt. Har du lyst til at prøve ”rytmisk udførelse”, så husk at have løstsiddende og afslappet tøj på.

 

Pulsering af kroppen

Pulsering er en speciel massageform kendt fra Body SDS-systemet. Ved hjælp af en rytmisk bevægelse af kroppen får man spændinger i musklerne til at slappe af, samtidig med at frigjorte affaldsstoffer bliver tømt ud. Der arbejdes med lymfesystemet og det dybe åndedræt, som øger effekten af teknikkerne.

 

Gravidmassage

Behandlingen foregår på en dejlig briks med stor gravidpude, så du har mulighed

for at ligge på maven. Du får 60 min. massage der løsner op i kroppen, med afsluttende 15 min. hvile til afslappende musik, efterfulgt af en forfriskning.

 

Børn og unge

Afslappende og afstressende massage er ikke kun for voksne. Børn og unge kan have lige så meget brug for det og behandlingerne kan hjælpe/afhjælpe fx: Uro, rastløshed, søvnproblemer, angst, spændninger i bevægeapparatet og det at mærke sin krop. NB. Alle under 18 år skal have en forældre med.

 

 

Scan koden og få KSH'S
kontaktoplysninger direkte

ind på din smartphone

Copyright © Kroppensh.dk