Kom hurtigere tilbage på træningsbanen

 

Gør kroppen ondt efter et hårdt træningspas? Eller er du blevet ramt af en skade? Så kan Kroppen som helhed hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage på træningsbanen. Alt efter dit behov finder vi ud af, hvad din krop behøver for at komme sig.

 

Sportsmassage: restituer hurtigere

Sportsmassage fjerner mælkesyren i musklerne, styrker kredsløbet og bearbejder ømhed. Derved kan dine muskler hurtigere restituere og være klar til næste træningspas. Regelmæssig sportsmassage kan nedsætte risikoen for skader, øge din ydeevne og give dig mere velvære i hverdagen.

 

Sportsakupunktur: læg skader bag dig

Sportsakupunktur har en stor smertestillende effekt og er yderst effektiv til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces. Det gælder både, når du har overanstrengt kroppen, lider under sene- og muskelgener eller har fået en skade, som du vil lægge bag dig hurtigst muligt.

 

Neuromuskulær terapi: en unik teknik

Neuromuskulær er en specielt udviklet helhedsbehandling, hvor man med zoneterapi, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen, hurtigt og effektivt kurerer skader, hvor andre giver op. En behandling som har hjulpet utallige sportsfolk i Danmark og mennesker, som blot har fået en forstuvning, forstrækning eller et hold i ryggen.

 

 

Scan koden og få KSH'S
kontaktoplysninger direkte

ind på din smartphone

Copyright © Kroppensh.dk