Virksomhedsreferencer

 

Hotel D’Angleterre

www.dangleterre.dk

 

Admiral Hotel

www.admiralhotel.dk

 

Realdania

www.realdania.dk

 

HIK Tennisklub

www.hik.dk

 

Fodboldklubben FREM

www.bkfrem.dk

 

Protreatment Albertslund ApS

www.protreatment.dk

 

Sunrise

www.sunrise.dk

 

Discovery Networks Danmark

www.discoverynetworks.dk

 

BeautyInk

www.beautyink.dk

 

 

Personlige referencer

 

"Thomas er så varmt og åbent et menneske at man med det samme føler sig hjemme på hans briks. Ens skuldre sænker sig, og uanset om man har valgt sportsmassage eller en mere beroligende massage så bliver alle muskler i kroppen sendt 1 time til praradis. Der er ikke overflødig snak og fuglefløjtmusik, blot stærke hænder der giver kroppen det man kom for... nemlig ro."

Lise Barslund Kjeldsen, Selvstændig

 

"Mit job som ejendomsmægler kan ofte være forbundet med skæve arbejdstider og meget kontorarbejde. Til trods for at jeg træner en del Crossfit i min fritid og ellers lever sundt oplever jeg tit at jeg føler mig stiv i kroppen, øm og når det hele er værst får jeg spændingshovedpine. Efter at være begyndt hos Thomas fast bare en gang pr måned har jeg følt mig mere afslappet, smidig og mine spændingshovedpine bliver holdt væk på den måde. Massagen er suveræn. I Thomas's hænder har jeg det godt:-)"

Mette Adamsen, ejendomsmælger EDC

 

"Jeg har brugt Thomas Engberg som behandler løbende det sidste år til at få en masse ophobet stress og spændinger ud af kroppen. Thomas har med sin nærværende form og hans fantastiske dybdegående massage gjort underværker. Thomas er dygtig og grundig og ved hvad han gør. Massagen er blevet suppleret med zoneterapi og varme sten og behandlingsformen er altid holistisk og seriøs. Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger”

Christina Rasmussen, RealDania

 

 

Scan koden og få KSH'S
kontaktoplysninger direkte

ind på din smartphone

Copyright © Kroppensh.dk